TATTOO BURLESK ,Moestoemaatheide 14 L, 2260 Tongerlo-Westerlo, België
Eva: 0486/83 89 50 eva@tattooburlesk.be Jeroen: 0472/97 83 83 jeroen@tattooburlesk.be Robin: 0495/77 62 03 robin@tattooburlesk.be

Onze artiesten

Eva

Tattoo / Permanente make-up

Architectuur was ook mijn dada, maar toch niet dada genoeg om de rest van mijn carrière te doen. Ik volgde mijn hart en besloot in 2010 in het diepe te springen om te kunnen doen wat ik wilde doen. Kunst maken. Ik volgde een korte opleiding als tattoeëur en huurde kort daarna een pand om te starten als tattoeëur. Tattoo Burlesk groeide zo uit tot een gekende tattooshop.

Mijn tattoostijl wordt gekenmerkt door het fijne detailwerk. Ik werk ook vaker in black & grey dan in kleur. Ik tattoeëer graag zo realistisch mogelijk. Maar teksten groot of net heel mini worden met evenveel plezier gezet. En om af te sluiten, voor krullen sierlijk, vrouwelijk en fijn moet je bij mij zijn ;-)

Jeroen

Tattoo

Robin

Tattoo en airbrush

Ben jij een zelfstandig tattoo artiest met enkele jaren ervaring en wil je ons team versterken?

Heb jij een eigen stijl om trots op te zijn? Ben je spontaan, klantvriendelijk en altijd met de glimlach? Beheer je uw klantenbestand met zorg?

Mail dan een aantal foto's van uw werk door en indien er een nieuwe plaats vrijkomt, zullen wij u contacteren.

Wat heeft Tattoo Burlesk te bieden? Een welverdiende plaats binnen een creatief team dat zich afvroeg waar jij al die tijd hebt gezeten!

Tattoo Artist B