Permanente Make-up

Eva: 0486/83 89 50 eva@tattooburlesk.be
Moestoemaatheide 14 L, 2260 Tongerlo-Westerlo, België
(Let op: het oude adres Tolhuis 8 in Tongerlo geldt niet meer)

 

Er wordt gewerkt met hoogwaardig pigment dat uitsluitende in het gezicht mag gebruikt worden. Doordat het pigment zo specifiek is, zullen er zelden allergieën optreden. Eva heeft in 2011 een opleiding gevolgd voor het plaatsen van Permanente make-up (ogen, wenkbrauwen en lippen) bij Joëlle Senden, gerechtelijk experte.

Liner voor ogen

Ik werk steeds met een mooie, warme bruin-zwarte kleur. De lijnen worden gezet tijdens de eerste sessie van +/- 1,5uur. Tijdens de genezing van 14 dagen kan u wennen aan de dikte van de lijnen. Na een periode van een aantal weken of maanden kunnen we de lijnen nog eens bijwerken en eventueel wat dikker maken indien u dat wenst.

Alvorens u naar de shop komt, mag u Emla of Xylocaïne (verdovingszalf) aanbrengen op de oogleden. Xylocaïne/lidocaïne is vrij te verkrijgen bij de apotheker. De Emla zalf is iets sterker en enkel te verkrijgen met een voorschrift van uw huisarts.

Na de eerste sessie zullen uw oogleden opgezwollen zijn. Maar u kan nog perfect met de auto rijden. De oogleden blijven 1 tot enkele dagen lichtjes opgezwollen.

Wenkbrauwen

We gaan eerst uw huidtype bekijken en de juiste kleur bepalen. Met de steriele, ultradunne naald ga ik haartjes tekenen zodat uw wenkbrauwen terug voller lijken en/of gecorrigeerd worden.

Naverzorging

Breng meermaals per dag uw verzorgende zalf aan. Zorg ervoor dat uw lijntjes gedurende 10 dagen nooit droog staan maar steeds lichtjes vettig. Graag 1 week geen make-up aan de ogen aanbrengen. De tweede week mag u al wat mascara aanbrengen aan de uiteinden van uw wimpers. Voor het slapen de ogen reinigen met een zachte reinigingsmelk voor gevoelige huid.

De permanente make-up zal niet bij iedereen even zichtbaar blijven. Sommige mensen genieten er 3 jaar van. Andere mensen kunnen het veel langer houden. Het hangt van persoon tot persoon af. Algemeen gezien, kunnen we zeggen dat het pigment tussen de 1 tot 4 jaar blijft zitten. Weet wel dat zonnekloppen niet ideaal is voor het pigment.

Wanneer de permanente make-up na een aantal jaren zeer licht geworden is, mag u deze als klant bij ons in de shop tegen een voordelig tarief laten bijwerken.

Work 01
Work 02
Work 03
Work 04